Google-mainonta

GOOGLE-MAINONNALLA LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ


GOOGLE ADS - HAKUSANAMAINONTA SUOMEN KÄYTETYIMMÄSSÄ HAKUKONEESSA

Google-hakusanamainonta on Googlen hakutuloksissa näkyvää mainontaa. Yrityksesi Google-mainokset tulevat näkyviin ainoastaan silloin, kun asiakas etsii määrättyjen hakusanojen avulla tietoa tarvitsemistaan tuotteista ja palveluista, lähes aina jo ostopäätös mielessä.

Jopa 98 % suomalaisista käyttää hakukonetta etsiessään tuotteita ja palveluja netistä. Itsekin olet varmaan niin tehnyt lukemattomia kertoja! Hakusanamainonnassa et maksa mitään mainosten näytöistä, vaan ainoastaan mainoksesi klikkauksista, kun kiinnostunut asiakas siirtyy mainoksen kautta yrityksesi nettisivuille tai vartavasten kampanjaasi tehdylle laskeutumissivulle.

Google-hakusanamainonnan avulla varmistut, että yrityksesi löytyy hakutuloksista, kun ostoaikeissa oleva asiakas etsii itselleen tuotetta tai palvelua. Googlesta tietoa etsivä asiakas on jo kiinnostunut, ja Google-mainonnan avulla tuot yrityksesi hänen luokseen juuri oikealla hetkellä.


GOOGLE DISPLAYN AVULLA TAVOITAT ASIAKKAAT

Google Display -mainonta eli bannerimainonta on kuvamainontaa Googlen todella laajassa mainosverkostossa. Mainontaa voidaan kohdistaa esim. kiinnostuksen kohteiden tai vaikkapa demografisten tietojen mukaan ja halutessasi tietyn maantieteellisen alueen sisällä. Kohdistusta ja mainossisältöä voidaan muokata tarpeen mukaan myös kampanjan aikana.

Google Displayn avulla tavoitat asiakkaat kattavasti Google-verkoston suosituimmilta sivuilta eli juuri sieltä missä he viettävät aikaansa. Kun hakusanamainontaan lisätään tyylikkäät bannerimainokset, tavoitetaan juuri haluamasi kohderyhmä todella tehokkaasti!

MAINOSBUDJETTISI KOKOINEN KAMPANJA

Sinä määrität kampanjallesi budjetin. Yhdessä määrittelemme kohderyhmän, haluamasi hakusanat ja suunnittelemme kampanjaasi sopivat Google Display-mainokset. Me toteutamme koko kampanjan ja raportoimme sovitusti kampanjan etenemisestä. Lopputulos näkyy kassakoneessasi!

Vankan kokemuksemme myötä tunnemme eri toimialojen tarpeet ja tiedämme myös mainoskampanjoiden menestystekijät. Asiantuntemuksemme on yrityksesi tukena mainonnan kaikissa vaiheissa.


Kysy lisää 044 0122296 tai
info@cimacuu.fi