Ilmainen Google mainoskampanja

Tarjoamme uusiin SET-Kotisivuihin kaupanpäälle Google-mainoskampanjan!

Voit käyttää kampanjan haluamanasi ajankohtana 6 kk kuluessa SET-kaupan tilauksesta.

Kampanja sisältää 200 euron arvoisen mainoskampanjan SETStart-sivuihin ja 400 euron arvoisen mainoskampanjan SetHeavy- ja SetOptimal-sivuihin.

Mainoskampanjan arvo sisältää mainosaineiston valmistamisen ja Google-mainoskampanjan toteutuksen. Cimacuu määrittelee kampanjan toteutustavan asiakkaan kanssa käydyn neuvottelun pohjalta. Kampanjan arvoa ei voi muuttaa rahaksi eikä vaihtaa toiseen tuotteeseen. Cimacuu pidättää oikeuden muuttaa kampanjatarjouksen sisältöä ja arvoa erillisellä ilmoituksella.

UKK

1. Voiko mainonnan kohdistaa vain haluttuun kaupunkiin?

Kyllä. Google-mainonta voidaan rajata maantieteellisesti esim. kaupungin, kunnan, läänin tai alueellisen rajauksen mukaan.

2. Kuinka pitkä yksi mainoskampanja on?

Mainoskampanjan pituus voidaan määrittää usealla tavalla. Yleisin tapa on antaa kampanjalle budjetti ja kun se on käytetty niin kampanja loppuu automaattisesti. Kampanjan budjettia voidaan muokata myös kampanjan aikana.

3. Voiko kampanjassa olla useita eri mainoksia?

Kyllä voi. Esimerkiksi Google Performance Max-kampanjassa käytetään useita erilaisia mainoksia, koska mainoksia näytetään eri alustoilla. Esim. YouTube-kanavalla voi pyöriä näyttävä videomainos. Kysy lisää!