Onko yrityksesi myynti laskenut? Eikö yrityksesi www-sivua löydy google-haulla? Onko www-sivustosi vanhentunut? Ei hätää!

Tilaa www-sivustoanalyysi. Perusanalyysin saat täysin ilmaiseksi ja laajan analyysin erittäin edullisesti. Tutkimme monipuolisilla mittareilla mm. nykyisen www-sivustosi kunnon, tehokkuuden, löydettävyyden, esteettömyyden ja toimivuuden. Erittäin laajassa analyysissä arvioimme lisäksi sivuston visuaalisen ilmeen ja yleisen käytettävyden ihan manuaalisesti käyttämällä sivustoa ja sen eri toimintoja eri selaimilla ja päätelaitteilla. Ammattilaisen vuosien näkemys ja kokemus antavat objektiivisen kuvan sivuston nykytilasta ja teemme halutessasi korjaus- ja toimenpide-ehdotuksen sivuston korjaamiseksi. Sekin paketti todella edulliseen hintaan.

Tilaa www-sivustoanalyysi

Ole hyvä ja täytä lomake. Saat analyysin sähköpostiisi.


Pidätämme oikeuden hylätä www-analyysin tilaus, mikäli katsomme sivuston olevan lainvastainen, hyvän tavan vastainen, sisältävän arveluttavaa materiaalia tai mikäli katsomme sen olevan kilpailevan toimijan sivusto. Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtoja ilmoittamalla siitä tilauksen yhteydessä. Voit  pyytää asiasta lisäselvitystä:  info@cimacuu.fi